Reiscertificaat

deventer

Gratis coronatest voor reizigers

Bij Coronateststraat Deventer kunt je je gratis laten testen voordat je op reis of vakantie gaat. We werken samen met de overheid. Binnen 24 uur heb je de uitslag.

In juli en augustus stelt de Rijksoverheid gratis coronatests voor reizigers beschikbaar. Coronateststraat Deventer doet daaraan mee. Dus reis je vanuit Nederland naar het buitenland? Bekijk dan altijd eerst het reisadvies en de testeisen van het land waar je naar toe gaat en maak een afspraak bij ons. Voor een reis binnen de Europese Unie heb je bijvoorbeeld een coronabewijs of een negatieve coronatest nodig. Een coronabewijs krijg je als je volledig gevaccineerd bent of als je kunt aantonen dat je corona hebt gehad. Als je niet in aanmerking kunt komen voor een coronabewijs dan heb je een negatieve coronatest nodig om te mogen reizen.

Als u zich bij ons laat testen ontvangt u de uitslag in de CoronaCheck-app. De negatieve uitslag kun je vervolgens tonen aan de grens of aan boord van bijvoorbeeld het vliegtuig. 

Bij ons kun je je in juli en augustus gratis laten testen met een sneltest (antigeentest) of een PCR test. We hebben 3 afnamepunten, waardoor we je snel kunnen helpen en je veilig op reis kunt.

Voor meer informatie kun je de de website van de rijksoverheid bekijken. Wil je bij ons een afspraak maken voor een test, meld je dan aan bij testenvoorjereis.nl, vul de gegevens in en kies onze teststraat aan de koningsbergenstraat 6, Deventer.

Hoe Coronatest-deventer.nl Werkt

Het proces in het kort:

1

Plan online je afspraak

Plan eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip op www.testenvoorjereis.nl.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest binnen 24 uur. Binnen 30 uur na de test staat de uitslag in de CoronaCheck-app.

4

Reis

Bent u negatief getest? Vul uw ophaalcode van de negatieve testuitslag in op de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl. Hiermee kunt u vanuit Nederland aan boord van het vliegtuig, trein, bus of boot. En kunt u de grens over met de auto.